14. lipnja 2023.

Dani otvorenih vrata - Pozdrav ljetu!

Poželjeli ste kupiti atraktivno bilje, podružiti se, možda naučiti nešto novo i savjetovati s Đardinovom stručnom službom?

U slučaju da je odgovor potvrdan posjetite nas u petak i subotu 16. i 17. lipnja od 10:00 - 20:00 u našoj poslovnici u Zagrebu (Deželićeva 89) jer vam uz 30% popusta na kompletan asortiman nudimo i mogućnost edukacije vezane za presadnju vaših zelenih biljaka. Uz to svakom kupcu poklanjamo jednu sadnicu začinskog bilja po izboru te dajemo i jednu godišnju člansku karticu s popustima i posebnim pogodnostima. Slobodno ponesite sa sobom svoju najdražu biljčicu kojoj bi dobro došla presadnja te će vam je naše agronomke pokazati sve što trebate znati prilikom presadnje. Pobrinuti ćemo se i za osvježavajuće koktele i male slatke zalogajčiće (17. lipnja u poslijepodnevnim satima) kako bi druženje proteklo što ugodnije.

Za one koji žele još veću ponudu ili su bliže Bjelovaru organiziramo i popust na kompletan asortiman u našim plastenicima koji broje preko 500 različitih vrsta ukrasnog vanjskog i unutarnjeg bilja. Bjelovarska adresa na kojoj nas možete naći je Put žrtvama u lugu 11. Osim kupnje i tamo ćete moći obaviti besplatne konzultacije vezane za uzgoj bilja i  uređenje vaših interijera, balkona ili vrtova. Promotivna akcija u Bjelovaru traje od 15. lipnja (četvrtak) do 17. lipnja (subota) u vremenu od 08:00 - 16:00.

Isto tako, na našem web shopu traje promotivna akcija od 30% na kompletnu ponudu od 15.06.2023. - 17.06.2023.