O NAMA

Mi smo ekipa zaljubljenika u biljke - dizajneri, ekonomisti, biolozi, šumari, krajobrazni arhitekti i amateri bez formalnog obrazovanja koji su zasadili ovaj Đardin kako bismo s vama uživali u njemu.

Izdanci ideja izrasli su u tvrtki Klis d.o.o. koja se bavi uvozom, uzgojem, maloprodajom i veleprodajom cvijeća i ukrasnog bilja, a 2019. se razlistala. Prvi izdanak je ova web trgovina kojom se želimo približiti i upoznati hrvatske zaljubljenike u bilje. Drugi izdanak pomalo napreduje u centru Zagreba. Bit će to mala craft cvjećarnica, naš walk-in Đardin po kojem ćete moći prošetati, inspirirati i educirati se ili svratiti po savjet. Treći izdanak je usluga izrade i izvedbe projekata unutarnjeg i vanjskog uređenja biljem, konzultacije i savjetovanja i usluga održavanja biljaka.

Svaka biljka iz Đardinove web trgovine dolazi s jednostavnim uputama za njegu, a u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju za dodatni savjet.

Biljke unose sreću u naše živote - ukrašavaju prostor, podižu raspoloženje, potiču kreativnost. I tu smo zbog toga. Bez obzira da li tražite zrelo stablo koje će oplemeniti vrt ili mali kaktus za vaš stol, drago nam je što možemo podijeliti sreću, znanje i iskustvo s vama.
Napomena!
Za nas je svaka biljka posebna zbog boje i veličine koje mogu varirati. U ponudi imamo najkvalitetnije biljke te ako slijedite upute o održavanju moći ćete pratiti rast bilja. Pravilna i svakodnevna briga o bilju uvelike ovisi o životnom vijeku biljke te ĐARDIN ne može garantirati o životnom vijeku. Kada biljka stigne u vaš dom postaje vaša briga te je sve u vašim rukama. Fotografije proizvoda ne moraju u cijelosti odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti zbog boje koja na računalu/pametnom telefonu može varirati od onog u stvarnosti.

Ako imate problema sa svojom biljkom te vam je potrebna pomoć ili savjet vrlo rado ćemo vam pomoći. Možete nas kontaktirati putem e-maila info@djardin.hr ili telefonski na +385 91 955 7661.